Gezondheidswinkel Libra

Begrip in de regio

Al ruim 50 jaar is Gezondheidswinkel Libra een begrip in de regio Rotterdam en omstreken. Al sinds de opstart van Frans en Ineke de Gruiter heeft het bedrijf zicht gericht op reformvoeding, voedingssupplementen, kruiden en natuurlijke cosmetica. Voor toentertijd was dat erg vernieuwend in de branche. Vandaag de dag licht de focus nog steeds op natuurlijke oplossingen bij gezondheidsproblemen.

Het advies van de medewerkers is vaak breed en gebaseerd op jarenlange ervaring en kennisopbouw van trainingen en opleidingen. Samen met een aantal kwalitatief sterke merken positioneert Libra zich in een hoog segment door middel van deze adviezen. Maar naast de sterke adviezen en beter gesegmenteerde merken is er ook veel voordeel te halen bij Gezondheidswinkel Libra. Een merk zoals bijvoorbeeld Lucovitaal is altijd in de actie!

Gespecialiseerd assortiment, sterke merken

Oud en vertrouwd

Het assortiment bestaat voor namelijk uit natuurlijke (of natuuridentieke) merken voedingssupplementen zoals Health Food, Orthica, Golden Naturals, Royal Green, A.Vogel en New Care. Naast het overgrote deel van het assortiment, de voedingssupplementen, is er ook een groot assortiment natuurlijke cosmetica.

Voorbeelden hiervan zijn Hauschka, Lavera en Weleda. Ook is het probleemoplossende Zwitsere cosmeticahuis Louis Widmer aanwezig. En natuurlijk zijn er veel huidirritatie-gerelateerde producten zoals Dode Zeezout, Tea Tree Shampoo, Berken Teer Shampoo, Grahams en nog veel meer.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is het snelgroeiende assortiment natuurlijke haarkleuringen. Haar kleuren met een mild product dat de hoofdhuid niet irriteert en toch ook met trendy kleuren komt, dat kan! Merken zoals Naturtint, Tints of Nature, Henna Plus en Hairwonder zorgen dat je altijd de juiste haarkleur vindt.

Neem contact op

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Vragen over onze producten, winkels óf iets anders. Neem contact op en wij proberen zo spoedig mogelijk een antwoord op maat te geven.