G&W GezondheidsWinkel Libra en Gezond & Wel

Gezond & Wel

In het begin van de jaren tachtig sloegen zes zelfstandige drogisten de handen ineen en richtten de Vereniging Gezond & Wel op. Zij deelden een groot enthousiasme over de toen nog als 'alternatief' bestempelde voedingssupplementen, homeopatische middelen en natuurlijke gezondheidsproducten. Inmiddels zijn deze artikelen volkomen ingeburgerd en zijn er al bijna tachtig gespecialiseerde G&W GezondheidsWinkels in het hele land te vinden. G&W GezondheidsWinkel Libra is al jaren lang bekend als dé gezondheidswinkel in de randstad.

Kennis, kwaliteit en een compleet assortiment.

Dat zijn de pijlers waarop het succes van G&W GezondheidsWinkel Libra is gebouwd. Doordat wij een zelfstandig ondernemer zijn, blijft de specifieke kennis altijd in de zaak aanwezig en doet iedereen zijn of haar uiterste best om de kwaliteit op het hoogste niveau te handhaven en blijft service hoog in het vaandel staan.

Zo besteden we veel aandacht aan de (na)scholing van onze medewerkers en bieden we naast de gezondheidsproducten bijvoorbeeld ook boeken over gezondheidsonderwerpen aan.

Klanten komen immers niet bij ons om zomaar een potje zonder nuttige informatie of advies uit het schap af te rekenen (zoals bij diverse 'grote' winkelketens het geval is), maar om advies te krijgen en het product te kunnen kiezen dat voor hen het meest effectief en van echte kwaliteit is. Dan moet je als verkoper flink van de hoed en de rand weten; je bent eigenlijk geen verkoper, maar een adviseur. Maar dat maakt ons werk juist zo leuk: je kunt mensen echt verder helpen.

Geselecteerde producten

Bij gezondheidsproducten luisteren kwaliteit en werkzaamheid extra nauw. Het assortiment van G&W GezondheidsWinkel Libra wordt dan ook met de grootste zorg samengesteld: het moet breed zijn - tot en met natuurlijke voedingsmiddelen voor speciale diëten, bijvoorbeeld voor diabetici - maar mag aan de andere kant alleen producten bevatten waar we voor honderd procent achter kunnen staan.

Onze tijd vooruit

Dat wij van G&W GezondheidsWinkel Libra al meer dan dertig jaar geleden de waarde inzagen van producten als voedingssupplementen en natuurlijke producten, bewijst dat wij onze tijd ver vooruit waren.

De scepsis uit die tijd heeft plaatsgemaakt voor een enorme belangstelling, die bijvoorbeeld blijkt uit het vele wetenschappelijke onderzoek op dit gebied. Erkenning van de werkzaamheid van natuurlijke preparaten kan dan ook niet uitblijven. Dat is bijvoorbeeld het geval met enkele producten die onlangs geregistreerd werden en nu als receptvrij geneesmiddel voor artrose van de knie te koop zijn. Wij zijn blij met die officiële erkenning, maar nog blijer met het gunstige effect dat onze klanten al jaren van dergelijke producten ondervinden.

Zij zijn de ervaringsdeskundigen en als zij geen effect hadden gevoeld, zouden wij nu niet met 6 G&W GezondheidsWinkels Libra zijn!