Assortiment

G&W GezondheidsWinkel Libra heeft een uiterst breed standaard assortiment. Dit verschilt enigszins per filiaal. Wij bieden echter ook de service dat wij graag uw bestelling aannemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. Mochten wij ondanks onze inzet toch niet het gewenste product kunnen bestellen voor u, zoeken wij graag met u naar het juiste alternatief.

In het zeer uitgebreide assortiment van G&W GezondheidsWinkel Libra vindt u ook het eigen merk 'Gezond & Wel' en 'AllinOne'. Het huismerk 'Gezond & Wel' is een kwalitatief zeer goede productlijn voor een schappelijke prijs. Wilt u echte topkwaliteit? Dan hebben wij voor u een exclusiever huismerk 'AllinOne' voor u met kwalitatief topproducten voor u. Informeert u eens in de winkel. Wij zijn u graag van dienst.

Het standaard assortiment van G&W GezondheidsWinkel Libra bestaat o.a. uit de volgende productgroepen: Geneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetartikelen, biologische voeding, natuurzuivere en hypo-allergene cosmetica, gezondheidssandalen